Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Cortines a mida a Barcelona

Cortines a mida a Barcelona

A la nostre botiga de Barcelona, al districte de Nou barris, hi trobarà tots els tipus de Cortines existents al mercat. Disposem d’una amplia selección de texists i materials per crear cortines a mida, a uns preus molt ajustats. Podrà escollir el color, la textura i totes les característiques per confeccionar unes cortines a medida d'acord amb les seves preferències i requisits.

Realitzem la confecció de cortines a mida i, si ho desitja, la instalació de les seves cortines. Els nostres profesionals s’encarregaran de pendre mides, portar tot el material necessari (barra, riells, etc.) i realitzar un pressupost sense cap compromís.

Totes les nostres Cortines tenen garantia per part del fabricant. Si es necessita fer qualsevol tipus de manteniment, nosaltres ens encarregarem.

Realitzem instalacions de cortines a mida a tot Catalunya.

Confeccionem cortines a mida de tot tipus: tradicionals, estors, enrotllables, de lames, panell japonès, nit i dia, venecianes, papyrus, d'impressió digital i infantils.

A la nostre botiga també hi trobarà una amplia selecció de productes per a la llar. Podem confeccionar qualsevol tipus de producte o podrà triar entre productes ja confeccionats de fabricants nacionals i internacionals.

Per obtenir un pressupost per a les seves cortines a mida pot contactar amb nosaltres al nostre web o per telèfon, o visitar-nos a la nostra botiga de cortines a Barcelona. En qualsevol cas, valorarem el seu encàrrec i li oferirem una proposta detallant el preu de les cortines a mida.