Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios y recoger datos estadísticos. Continuar navegando implica su aceptación. Más información Aceptar

Cortinas screen a Medida

01-04-2017

A la nostra botiga de cortines ubicada a Barcelona, ​​som especialistes en cortines screen. Realizmos la confecció a mida i la instal·lació d'aquest tipus de cortines, i tenim multitud d'acabats i colors de teixits screen.

Les cortines screen estan fabricades amb fil de fibra de vidre i PVC o Polièster i PVC, el que evita l'esfilagarsat i les fa altament resistents.
La seva neteja es realitza directament amb una baieta o un drap humit, sense necessitat de desmuntar-les. Aquest tipus de cortines repel·leix la pols i no acumula àcars, amb la qual cosa són ideals en cas de tenir problemes d'al·lèrgies.

Són cortines de tipus enrotllable, de manera que pugen i baixen amb l'acció d'una cadena.

Aquests teixits estan disponibles en multitud de colors i tb hi ha diversos graus d'obertura de la trama, el que permet controlar el pas de la llum a l'interior de l'espai. Aquest grau d'obertura, determina la visibilitat i la penetració dels raigs UV. Les cortines screen a més, afavoreixen l'estalvi energètic, ja que absorbeixen la calor procediente dels raigs UV.

A nivell decoratiu, les cortines screen tenen un disseny modern, que s'adapta a qualsevol espai i estil decoratiu.

A les fotos d'aquest post, podeu veure diversos projectes realitzats per l'estudi d'interiorisme Drom LIVING de Barcelona. Es tracta d'un estudi multidisciplinar, especialistes en interiorisme per a particulars i empreses, que també realitza treballs de re-styling i disseny gràfic per a empreses. Us recomano visitar la seva pàgina web per veure els projectes que han realitzat:

http://www.dromliving.com/proyectos/

En aquestes fotos podeu veure com Drom Living ha sabut adaptar cortines tipus screen en molts espais diferents. Donant un toc modern a la decoració de les ventantas de cuines, salons o dormitoris.

Si voleu saber que poden costar cortines com aquestes, podeu enviar una sol·licitud de pressupost en línia a través del formulari de la web de la nostra botiga de cortines

Articulos relacionados

 • Cortinas infantiles

  Cortinas infantiles

  La llegada de un pequeño a una familia es uno de los momentos más especiales de la vida. Siempre queremos que se sienta a gusto y por ello prestamos mucha atención al decorar el que será su espacio.
  Qué tipo de cortinas podemos utilizar para vestir las ventanas de una habitación infantil o juvenil?

  Leer más
 • Cortinas en casa decor 2019

  Cortinas en casa decor 2019

  El pasado 24 de enero arrancó en Madrid, la 54ª Edición del Casa decor. Ubicado en un precioso edificio del barrio de Salamanca, el evento auna a los mejores interioristas y decoradores del panorama nacional, que nos presentan las últimas tendencias en decoración. Como en Tejidos Irelena nos gusta estar a la última, no dejamos de visitar todos sus espacios, para presentarte los tejidos, cortinas y sistemas que utilizan los decoradores para vestir las ventanas de sus espacios.

  Leer más